Ha minst en brandfilt hemma

Vi anser definitivt att alla bör ha minst en hel brandfilt hemma, gärna fler. En stående rekommendation är att ha en filt snabbt och lätt åtkomlig i köket där de flesta bränder i hemmen uppstår, det kan också vara bra att ha en i teve- eller arbetsrummet där man vanligtvis har mycket elektronik som kan börja brinna om det vill sig illa. En brandfilt kan faktiskt vara en lämplig julklapp till familjemedlemmar och vänner, särskilt nu som det finns ett flertal riktigt snygga och eleganta varianter att välja mellan. Även lämplig nu vid stundande jultider då folk har ljus tända hela tiden. Julen är som ni kanske känner till den tid på året då flesta hemmabränder startas. Med hjälp av en bra brandfilt kan lätt kväva en mindre brand hemma innan den sprider sig och orsakar tragedi och elände. Den är liksom en liten uppoffring, en brandfilt kostar inte särskilt mycket.

Dags att ta det lugnt ett slag

Under den senaste tiden, vi snackar om det gångna halvåret ungefär så har jag pressat mig själv oerhört hårt på alla områden av mitt liv. Det har varit full fart och en hysterisk produktionstakt på jobbet plus det att jag suttit stilla en minut utan även hållit mig sysselsatt i princip under dygnets alla timmar då jag haft lediga stunder. Detta hårda och överlag osunda men omåttligt lönsamma leverne har så klart inte gått omärkt förbi utan börjar sätta sina spår. Nu är det alltså tid att jag varvar ner en smula här om jag inte vill riskera en fullständig kollaps för det vore onekligen inte alls bra. Kollapser är ytterligt sällan av godo enligt min erfarenhet. Faktum är att de överlag leder till diverse obehagligheter och det vill jag i görligaste mån undvika så långt detta möjligt. Kanske kan jag göra just detta genom att köpa in mig på någon form av spapaket sticka ut på landet bara och ta det lugnt, bada bastu och käka makrobiotiska groddar och så vidare.

Jag borde kanske få i mig mer kalcium

Jag nyligen kommit till den förfärande insikten att jag troligtvis får och har fått i mig för lite kalcium genom åren och det därför föreligger en överhängande risk att jag ska drabbas av ytterligt svårt benskörhet. Nu är det förstås långt ifrån säkert att något sådant kommer att ske. Det finns liksom inga garantier här i livet, inte för det som dåligt så att säga. Men jaja, jag gör nog klokt i att vidta vissa förbyggande åtgärder här och det relativt omgående. Kanske skulle jag börja äta någon form av tillskott, något naturläkemedel som det där bone supply som man kan köpa till extremt fördelaktiga priser hos Elixir online. Faktum är att jag troligtvis kommer att beställa minst en burk redan idag. För det råder liksom inte någon som helst tvekan om att jag måste fixa det här snart innan någon benpipa knäcks här, det vore grymt jobbigt på alla sätt och vis.

Miljövänliga golfbollar

Jag har under hela min golfspelanden karriär, eller karriär är väl kanske inte rätt ord här då jag är en glad amatör som de flesta andra, alltid oroat mig för det här med golfbollar. Det är nämligen så att jag har en viss tendens att dra iväg en eller ett par bollar långt ut i bushen varje runda som sedan är omöjliga att återfinna. Främst är jag bekymrad för vad som egentligen händer med de bollar man aldrig hittar igen. Bryts de ner som dagens den miljövänliga plasten i dagens matkassar eller ligger de där i all evighet och läcker ut miljögifter eller något i den stilen, jag vet alltså inte och detta håller mig stundtals vaken om nätterna. Helst skulle jag vilja ha helt igenom miljövänliga och ekologiskt nedbrytbara golfbollar som inte ligger därute i skogen och förgiftar stackars oskyldiga djur, det är liksom inte okej på något plan i min bok. Därom råder ingen tvekan. Förutom det så har jag på senare tid funderat på om jag ska beställa tid för en custom fitting så jag kan få hjälp med att införskaffa ny utrustning. Jag känner att jag inte spelar optimalt med det jag har idag och om jag kan få hjälp så tror jag att mitt spel skulle utvecklas avsevärt. Det tål att tänkas på vidare.

Något smått fantastiskt trevligt

Nästa helg ska jag göra något oerhört trevligt. Nämligen ta in på ett fint och ytterst välrenommerat spa. Det är något som jag funderat på att göra under en längre tid vid det här laget men det är först nu som det blivit av i och med att jag sprang på ett otroligt fint erbjudande, ett spapaket, grymma priser och ja… det var helt enkelt för bra för att jag inte skulle slå till där på en gång. Hade varit direkt dumt att slå till enligt min mening och hade det blivit så hade jag troligtvis ångrat saken för resten av liv och det är nog inget kul, det kan jag verkligen inte tänka mig. Visserligen finns det väl alltid djupt störda individer som direkt njuter av sådana saken. Men jag är inte en av dem, inte vad jag vet i varje fall, har åtminstone inte observerat några indikationer som tyder på den saken.